czwartek, 5 listopada 2015

Dzika zimowa uczta. Warszaty.

Większość ludzi uważa że to co mogą nam zaoferować łąki, pola i lasy kończy się wraz z nadejściem późnej jesieni i zimy.
Zbieractwo? Dzikie gotowanie?
Ok, ale tylko wiosną, latem...no może jesienią jak są owoce i warzywa...
To nie do końca prawda.



Nawet kiedy zrobi się zimno i opadną już wszystkie liście natura ma nam jeszcze wiele do zaoferowania.
Kłącza, bulwy, korzenie, nasiona, gałązki, zimowe grzyby...nie jest tego wcale tak mało.

 
 


Chcemy przed wami odkryć ten zimowy, tajemny świat...od kuchni.
Przygotowałyśmy specjalną ucztę...zimową ucztę.



Zapraszamy na warsztaty:)
Poznacie na nich dostępne surowce, ich właściwości i zastosowanie...opowiemy wam co można z nimi zrobić i czemu w ogóle warto.
A potem poszalejemy w kuchni i wspólnie przygotujemy wspaniałą ucztę:)
Będzie inspirująco, aromatycznie, smacznie i wesoło:)

UWAGA!
NA OSOBY  KTÓRE ZGŁOSZĄ SIĘ DO NAS DO DNIA 7 LISTOPADA CZEKA 15% ZNIŻKI NA WARSZTATY:)

Link do wydarzenia:
Dzika kuchnia. Edycja zimowa.



Zapraszamy:)



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zawsze mi cieplej na sercu kiedy zostawisz komentarz:) Za każdy dziękuję!Pozdrawiam!